Lähes sata ehdokasta äänesti ilmastolain puolesta Polttavan Kysymyksen vaalistartissa

Polttava Kysymys -ilmastolakikampanjan vaalistartti haastoi ehdokkaat ympäri Suomen ottamaan kantaa ilmastokatastrofin torjuntaan. Tempauksia ilmastolain puolesta järjestettiin seitsemällä paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle lauantaina 5.2.2011.

Ilmastolaille suopeat ehdokkaat yli puoluerajojen kävivät antamassa äänensä lain puolesta ympäri Suomea järjestettävissä tempauksissa. Tukensa ilmastolaille antoivat muun muassa Outi Alanko-Kahiluoto (vihr.), Antti Kaikkonen (kesk.), Anna Kontula (vas.), Tarja Tallqvist (kd.), Pia Viitanen (sd.) sekä lähes sata muuta kansanedustajaehdokasta.

Vaalistartti

Katso kuvia vaalistarttitempauksista

Selvitetään kaikkien ehdokkaiden ilmastolakikannat – lähetä oman vaalipiirin ehdokkaille vaalikortti ja auta erottamaan jyvät akanoista!

Polttava Kysymys julkaisee kaikkien ehdokkaiden ilmastolakikannat maaliskuussa.