Ilmastolaki eduskunnassa 25.2. – kannustetaan laki maaliin!

Ilmastolakikampanja sai mahtavia uutisia tällä viikolla, kun eduskunnan ympäristövaliokunta päätyi mietinnössään kannattamaan ilmastolain säätämistä. Mietintö toimii pohjana eduskunnassa tehtävälle päätökselle ilmastolaista – tilanne näyttää siis nyt oikein hyvältä!

Mietintö sai taakseen kaikkien muiden puolueiden paitsi Perussuomalaisten kansanedustajat. Lain takana näyttää siis olevan selvä enemmistö. Mietintöön voi perehtyä täällä.

Ensimmäiseen käsittelyyn ilmastolaki tulee pian, keskiviikkona 25.2. Me menemme eduskuntatalon eteen klo 13 tsemppaamaan eduskuntaa hyvään päätökseen ja sen jälkeen lehtereille kuuntelemaan keskustelua klo 14 alkavaan täysistuntoon. Tule mukaamme tekemään suomalaisen ilmastoliikkeen historiaa!

Ilmastolaki NYT – tsempataan ilmastolaki maaliin -tapahtuman Facebook-event

Kannustetaan ilmastolaki maaliin