Polttavan Kysymyksen tarina julkaistu

Vuosi 2015 jäi suomalaisen ilmastovaikuttamisen historiaan vuotena, jona eduskunta hyväksyi ilmastoliikkeen pitkään vaatiman ilmastolain. Sitä ennen Polttava Kysymys -kampanja oli toiminut jo vuosia tavoitteen saavuttamiseksi.

Polttava Kysymys -kampanjan tarina on nyt koottu yksiin kansiin. Loppuraportissa käydään läpi mm. kampanjan käynnistämisen taustoja, kerrotaan kampanjan toimijoista ja toimintatavoista. Raportissa on pyritty avaamaan myös kampanjassa opittua, niin onnistumisineen kuin vaikeuksineen.

Toivomme, että taipaleemme Suomen ilmastopolitiikan korjaamiseksi kannustaa muitakin ryhtymään rohkeasti uusiin hankkeisiin ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja luottamaan siihen, että matkan varrella oppii. Tarinamme on osoitus kansalaisten valtaisasta voimasta muuttaa asioita.

Raportin on tuottanut Maan ystävät, joka toimi kampanjan koordinoivana järjestönä. Kerromme mielellämme kampanjan kokemuksista myös erilaisissa tilaisuuksissa ja koulutuksissa. Ota yhteyttä: ilmasto (at) maanystavat.fi.