Polttava Kysymys kannustaa vihreitä työssä vahvan ilmastolain puolesta

Polttava Kysymys -kampanjan toimijat keräsivät vihreiden vaikuttajien lupauksia työskennellä vahvan ilmastolain puolesta Kasvot vahvan ilmastolain puolesta -tempauksessa vihreiden puoluekokouksen yhteydessä Lappeenrannan kaupungintalon edustalla lauantaina 19.5. klo 9.30-11.

– Vihreät pitivät ilmastolain säätämistä kynnyskysymyksenä hallitukseen osallistumiselle. Jyrki Kataisen hallitus on hallitusohjelmassaan sitoutunut ilmastolakiesityksen valmisteluun, mutta lakiesityksen sisältö on avoin. Kannustamme vihreitä lunastamaan heihin kohdistuvat odotukset ja työskentelemään yhdessä muiden puolueiden kanssa vahvan ja kattavan ilmastolain aikaansaamiseksi, Polttava Kysymys -kampanjan koordinaattori Meri Pukarinen sanoo.

Polttava Kysymys kerää myös muiden puolueiden puoluekokousten yhteydessä lupauksia työskentelystä vahvan ilmastolain puolesta. Lisäksi kampanja kerää tavallisten kansalaisten tuenilmauksia vahvalle ilmastolaille kesän aikana ympäri Suomen järjestettävissä Kasvot vahvan ilmastolain puolesta -tempauksissa.

Kasvot vahvan ilmastolain puolesta -tempauksessa kerättyjä kuvia vihreistä vaikuttajista on saatavissa median käyttöön osoitteessa www.polttavakysymys.fi/kasvot
Lisätietoja:

Meri Pukarinen, Polttava Kysymys -ilmastolakikampanjan koordinaattori, 044 576 9999, meri.pukarinen ät maanystavat.fi

Laura Meller, Maan ystävien ilmastokampanjavastaava, 044 5377 193, laura.meller ät maanystavat.fi

Polttava Kysymys -kampanjan suosittelemat ilmastolain tärkeimmät elementit ovat saatavilla osoitteessa www.polttavakysymys.fi/mika-ilmastolaki

Information på svenska:

Jonas Biström, ordförande för Jordens vänner, 044 021 6668, jonas.bistrom ät maanystavat.fi