Polttava Kysymys kiritti demareita työssä vahvan ilmastolain varmistamiseksi

Polttava Kysymys -ilmastolakikampanja kiritti sosialidemokraatteja työskentelemään vahvan ilmastolain puolesta. Polttava Kysymys -kampanjan toimijat keräsivät demarivaikuttajien lupauksia työskennellä vahvan ilmastolain puolesta Kasvot vahvan ilmastolain puolesta -tempauksessa SDP:n puoluekokouksen yhteydessä Marina Congress Centerin edessä torstaina ja perjantaina.

– Sosialidemokraatit ovat linjanneet olevansa ilmastolain kannalla. Jyrki Kataisen hallitus on hallitusohjelmassaan sitoutunut ilmastolakiesityksen valmisteluun, mutta lakiesityksen sisältö on avoin. Kannustamme demareita työskentelemään yhdessä muiden puolueiden kanssa oikeudenmukaisen, vahvan ja kattavan ilmastolain aikaansaamiseksi, Maan ystävien ilmastokampanjavastaava Laura Meller sanoo.

Polttava Kysymys kerää myös muiden puolueiden puoluekokousten yhteydessä lupauksia työskentelystä vahvan ilmastolain puolesta. Lisäksi kampanja kerää tavallisten kansalaisten tuenilmauksia vahvalle ilmastolaille kesän aikana ympäri Suomen järjestettävissä Kasvot vahvan ilmastolain puolesta -tempauksissa.

Kasvot vahvan ilmastolain puolesta -tempauksessa kerätyt kuvat demarivaikuttajista ovat täällä. Osoitteesta löytyvät myös viime viikonloppuna vihreiden puoluekokouksessa kerätyt kuvat vihreiden vaikuttajien tuenilmauksista vahvalle ilmastolaille sekä helsinkiläisten ja tamperelaisten kansalaisten kasvoja vahvan ilmastolain puolesta.

Lisätietoja Polttava Kysymys -kampanjan toimijoilta:

Laura Meller, Maan ystävien ilmastokampanjavastaava, 044 5377 193, laura.meller ät maanystavat.fi

Kaisa-Reeta Koskinen, Greenpeacen energiavastaava, 040 7641 012, kaisa-reeta.koskinen ät greenpeace.org

Polttava Kysymys -kampanjan suosittelemat ilmastolain tärkeimmät elementit ovat saatavilla täältä sekä Kasvot vahvan ilmastolain puolesta -tempauksessa torstaina 24.5. klo 9-11 ja perjantaina 25.5. klo 9-11.

Information på svenska:

Jonas Biström, ordförande för Jordens vänner, 044 021 6668, jonas.bistrom ät maanystavat.fi